ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Για το διορισμό των νέων συναδέλφων

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους, που διορίζονται σε Γενική και Ειδική Αγωγή. Καλή αρχή και καλή αγωνιστική διαδρομή, μετά από χρόνια αναπλήρωσης, προσωπικού και οικογενειακού κόστους.

Οι φετινοί διορισμοί, όπως και αυτοί της προηγούμενης διετίας, οι οποίοι είναι πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων, δεν είναι χάρισμα καμίας κυβέρνησης. Είναι το αποτέλεσμα των αγώνων μας, αλλά και των τεράστιων κενών στα σχολεία, εξαιτίας της χρόνιας αδιοριστίας.

Όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές, δυναμώνουμε τον καθημερινό αγώνα για τη μόρφωση των μαθητών μας, για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια.

Τα προβλήματα που θα βρούμε μπροστά μας και μετά το μόνιμο διορισμό (χαμηλοί μισθοί, ακρίβεια, υψηλό κόστος διαβίωσης, διετής παραμονή, αξιολόγηση που θα ξεκινήσει από τους νεοδιόριστους, αντί-εκπαιδευτική πολιτική κ.α.), μόνο όλοι μαζί, μέσα από το σωματείο, μέσα  από την ΕΛΜΕ, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Είναι βέβαιο, ότι το επόμενο διάστημα, η επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά  δικαιώματα των μαθητών θα δυναμώσει.

Η οργάνωση στο σωματείο, στην ΕΛΜΕ, η συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες και στις κινητοποιήσεις, η συμμετοχή -γενικά- στη ζωή και τη δράση του σωματείου, είναι η μόνη απάντηση που έχουν οι εργαζόμενοι, για να αντισταθούν στην επίθεση αυτή και να διεκδικήσουμε το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα βρεθεί δίπλα σας, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα και μπροστά στο συλλογικό αγώνα, για τα μεγάλα προβλήματα της εκπαίδευσης.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944441267, 6936520737

Email: elmekerkyras@gmail.com

Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/elmekerkyras/

 

ΚΑΛH ΑΡΧH ΚΑΙ ΚΑΛH ΔΥΝΑΜΗ!

Leave a Comment