ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Για το λαϊκό γλέντι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας. Ένα πραγματικό λαϊκό γλέντι στήθηκε στο προαύλιο του 6ου Γυμνασίου με την αθρόα προσέλευση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, γονέων, μαθητών και λοιπών φίλων, να δίνει την απαραίτητη ζωντάνια και παλμό, ενώ η ορχήστρα έδινε τον τόνο, ανυψώνοντας  το κέφι και προσκαλώντας όλους μας στην πίστα για χορό!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους μουσικούς μας και ειδικά τους συναδέλφους Παναγιώτη Βώρο και Βασίλη Αναγνώστου, οι οποίοι με τις μουσικές τους, απογείωσαν το γλέντι μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τις συναδέλφισσες και από την πρωτοβάθμια οι οποίες έστησαν και βοήθησαν στον παιδότοπο που στήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης και λειτούργησε ως χώρος δημιουργίας και παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά που ήρθαν.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, οι οποίοι ακούραστα, με διάθεση προσφοράς, και συλλογικότητας, βοήθησαν τα μέγιστα καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού, από το αρχικό στήσιμο, μέχρι το τέλος, αργά το βράδυ, κάνοντας εφικτή τη χθεσινή μας γιορτή!

Ελπίζουμε να περάσατε όλες και όλοι τόσο καλά και να το διασκεδάσατε τόσο πολύ, όσο κι εμείς! Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους, και καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη, στα θρανία, αλλά και στις επάλξεις του αγώνα!

 

Leave a Comment