ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Κέρκυρας – 2

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, η οποία σε μια πρωτοφανή προσπάθεια αυταρχισμού και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βγάλει έξω από το γραφείο της υποδιεύθυνσης (ούτε καν δηλαδή από το δικό της το γραφείο), καθηγήτρια του σχολείου! Η «αιρετός», η οποία στα ενημερωτικά της, θεωρεί πως υπερασπίζεται τους συναδέλφους, δεν είχε άλλο τρόπο να απαντήσει στις αιτιάσεις της συναδέλφισσας και ο μόνος τρόπος που ανακάλυψε για να λήξει τη συζήτηση, ήταν η κλήση της αστυνομίας.

Δεν είναι η 1η φορά που η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ασχολείται με τη συγκεκριμένη διευθύντρια. Πολλές καταγγελίες έχουν γίνει στο παρελθόν, τόσο για τη συμπεριφορά της, όσο και για τις πρακτικές της ως Διευθύντρια σχολείου. Το νέο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της Ν.Δ., ο οποίος δίνει υπερεξουσίες στο Διευθυντή του σχολείου, τον έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο η συγκεκριμένη διευθύντρια, οξύνοντας ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά της.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας δηλώνει ότι δε θα αφήσει αναπάντητες τέτοιες αντιδημοκρατικές και αυταρχικές συμπεριφορές και μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Leave a Comment