ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Πρώτη λίστα σχολείων – Μεγάλη η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

Με μεγάλη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή, που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ, ξεκίνησαν τα σχολεία να πραγματοποιούν την Ειδική Συνεδρίαση για την αξιολόγηση. Σε όσους Συλλόγους έχουν συγκληθεί μέχρι τώρα, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και πανελλαδικά, οι συνάδελφοι έχουν ταχθεί συντριπτικά υπέρ της Απεργίας – Αποχής. Στην Κέρκυρα τα σχολεία που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Απεργία – Αποχή είναι προς το παρόν τα εξής:

1ο ΓΕΛ

2ο ΓΕΛ

1ο ΕΠΑΛ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ Λ.Τ. ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ

ΓΕΛ ΑΓΡΟΥ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Είναι χαρακτηριστικό ότι  στα περισσότερα από τα  παραπάνω σχολεία, οι συνάδελφοι τάχθηκαν υπέρ της Απεργίας-Αποχής, πριν καν γίνει η σύγκληση της Ειδικής Συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων.

Συνεχίζουμε καθημερινά τη μάχη, σχολείο το σχολείο, συνάδελφο τον συνάδελφο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους :

  1. Να υπογράψουν  τη  δήλωση  της  ΟΛΜΕ  για συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Όταν υπογράψει η πλειοψηφία των συναδέλφων, ο  Σύλλογος Διδασκόντων δε  συγκαλείται,  γιατί δεν υπάρχει απαρτία.  Όπως η κυβέρνηση φέρνει, μέσα  σε συνθήκες καραντίνας, το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, έτσι κι εμείς, απαντάμε επιθετικά. Δε χάνουμε χρόνο.
  2. Σε περίπτωση που κληθούν να  συμμετάσχουν  σε ειδική συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων  με θέμα την αξιολόγηση μέσω τηλεδιάσκεψης,  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία – αποχή και να αποχωρήσουν.
  3. Να καταγγείλουν στο Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης από την πλευρά της Διοίκησης, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της  απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων.  Επιχειρήματα του τύπου: «δεν είμαστε κατοχυρωμένοι…», «είναι νόμος και οφείλουμε  ως δημόσιοι υπάλληλοι να υπακούμε»  κι άλλα παρόμοια, είναι εκ του πονηρού και σκοπό έχουν να διασπείρουν την ηττοπάθεια!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

 Ενημερώνουμε για την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων την ΕΛΜΕ!

Leave a Comment