ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Για τη μήνυση του ΔΙ.Π.Ε Κέρκυρας στον αιρετό της ΕΛΜΕ στο ΠΥΣΔΕ

Ψηφίσματα συμπαράστασης έχουν βγάλει μέχρι στιγμής:

ΟΛΜΕ
ΕΛΜΕ: Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου, Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, Ηρακλείου, Γ΄ Δυτικής Αθήνας, Γ΄ Θεσσαλονίκης
ΣΕΠΕ: Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου, “Γ. Σεφέρης”, Ικαρίας – Φούρνων, Ανω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Ηρακλείου, Ηλιούπολης, “Ρόζα Ιμβριώτη”, “Σωκράτης”, Νησιών Αργοσαρωνικού, “Ο Θουκιδίδης”, Α΄ Σύλλογος Αθηνών ΠΕ
Σωματεία: Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο Σπύρο Θύμη, αιρετό της ΕΛΜΕ Κέρκυρας στο ΠΥΣΔΕ μέχρι τις εκλογές – παρωδία, ο οποίος  κλήθηκε στην ασφάλεια για να παραλάβει την κατάθεση του Χ. Άνθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί καθώς ζητείται η ποινική δίωξή του ως ηθικός αυτουργός (!!!) για ανάρμοστα και καταδικαστέα σχόλια, που γράφτηκαν από τρίτο πρόσωπο κάτω από ανάρτηση ειδησεογραφικής ιστοσελίδας σχετική με καταγγελία της ΕΛΜΕ Κέρκυρας.

Η μήνυση, γεμάτη από ανυπόστατες κατά την γνώμη μας κατηγορίες, θεωρούμε πως έχει στόχο την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό, όποιου εναντιώνεται, κάθε ενός,  που διαφωνεί μαζί του και με τις πρακτικές του.

Το συνδικαλιστικό κίνημα ούτε τρομοκρατείται, ούτε σιωπά!

Καλούμε τους συναδέλφους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να καταδικάσουν αυτές τις μεθόδους τρομοκράτησης και καταστολής. Δεν είναι προσωπική υπόθεση, είναι μία ακόμη επίθεση απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα και τη δράση του. Καλούμε τα Σωματεία και τους Συλλόγους των εργαζομένων να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον διωκόμενο συνάδελφο και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω η μήνυση.

Leave a Comment