ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Υπενθύμιση των αποφάσεων ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ για παραίτηση των «αιρετών»

Μετά την ανακοίνωση συγκρότησης του ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας από την ΠΔΕ Ιονίων Νήσων και τη ΔΔΕ Κέρκυρας, το οποίο περιλαμβάνει τους «εκλεγμένους αιρετούς», που προέκυψαν από τις εκλογές – παρωδία της 7ης Νοεμβρίου, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας κοινοποιεί ξανά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, η οποία είναι και ομόφωνη απόφαση της ΟΛΜΕ, αλλά και των παρατάξεων που συμμετέχουν σε αυτήν!

Κανένα αποτέλεσμα των «ψευτοεκλογών» δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί. Η διαδικασία της 7ης Νοεμβρίου θεωρείται ως μη γενόμενη. Δεν υπάρχουν «εκλεγμένοι» αιρετοί και κάθε απόπειρα ορισμού τους είναι απονομιμοποιημένη.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, καλούμε ΞΑΝΑ σε παραίτηση όλες και όλους τις/τους συναδέλφους, οι οποίοι/ες φέρονται ως «εκλεγμένοι/ες» από τις εκλογές-παρωδία της 7ης Νοεμβρίου. Εκείνοι οι ελάχιστοι συνάδελφοι που ενδεχομένως δεν το πράξουν, δεν θα τύχουν καμίας αναγνώρισης και νομιμοποίησης από τον κλάδο. Θα εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και θα αποτελούν για τον κλάδο «ξένο σώμα».

Για αυτό και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, υλοποιώντας και την απόφαση της ΟΛΜΕ, αλλά και τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στη διαγραφή όσων εκπαιδευτικών δεν ακολουθήσουν τις αποφάσεις αυτές!

 

Leave a Comment